Sportvoeding Action Care:

                                                   Energiepoeder

Tijdens intensieve inspanningen en koud weer is het belangrijk om koolhydraten die verloren gaan aan te vullen. Energiepoeder van Action Care bestaat uit een speciale mix van verschillende soorten koolhydraten en mineralen die een constante aanvoer van energie garandeert. Bij langdurig intensieve inspanningen kunt u energiepoeder combineren met dorstlesser. Als het koud is verbruikt het lichaam meer koolhydraten om de lichaamstemperatuur op peil te houden. Om deze reden is het belangrijk bij koud weer koolhydraten aan te vullen.

 

Smaken: bosvruchten, citroen, tropical

Dosering: Los 60 gram op in 500 ml water.

   De bereide drank geeft uw spieren net dat beetje extra.

                                                   Dorstlesser

Bij rustige inspanningen en warm weer is het verstandig de nadruk te leggen op het aanvullen van vocht. Om de lichaamstemperatuur niet te hoog te laten oplopen gaat het lichaam zweten. Hierdoor gaan vocht en mineralen verloren. Met de dorstlesser van Action Care kunt u uw vocht en mineralen weer snel aanvullen. Bij langdurig intensieve inspanningen kunt u de dorstlesser combineren met energiepoeder. De dorstlesser is tevens ideaal om na een middelmatige inspanning de koolhydraten- en vochtbalans weer aan te vullen.

 

Smaken: bosvruchten, citroen, tropical

Dosering: Los 30 gram op in 500 ml water.

                                                      De dorstlesser is de basis voor een goede prestatie

                                                   Herstel

Om snel te herstellen van een zware inspanning zijn eiwitten, koolhydraten, mineralen en vocht belangrijk. Herstel van Action Care bestaat uit de juiste mix van koolhydraten, mineralen en whey. Whey heeft een hogere biologische waarde dan eiwitten en geeft een beter herstel. Door het poeder op te lossen in water vult u ook direct de vocht balans weer aan.

 

Smaak: Perzik

Dosering: Los 55 gram op in 500 ml water.

                                                      Zorgt voor een optimaal herstel.

                                                   Extra

Heeft u snel energie nodig dan is het flesje extra handig. Binnen 10 minuten voelt u weer nieuwe energie. Het voordeel van het flesje extra ten op zichten van gels is dat gels vocht onttrekken aan het bloed omdat ze geconcentreerd zijn en het flesje extra niet. De mix van suikers is zo berekend dat ze snel opgenomen worden en geen water onttrekken.

 

Smaak: zoet

Dosering: 1 flesje is 60 ml.

              Door de unieke samenstelling krijgt u direct nieuwe energie